inne gry dla dziewczyn

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Bronisław1969

inne gry dla dziewczyn

Post autor: Bronisław1969 »

Cześć wszystkim! Jestem tu nowy i chciałbym się przywitać z całej społecznością. Jestem mężczyzną, ale uwielbiam grać w różne gry, nie tylko te typowo dla chłopców. Uważam, że każdy powinien robić to, co sprawia mu przyjemność, bez względu na płeć. Dlatego też chciałbym polecić Wam kilka gier, które mogą przypaść do gustu również dziewczynom. Moim ulubionym tytułem jest "Life is Strange" - emocjonująca gra przygodowa z elementami nadnaturalnymi, która porusza ważne tematy i skłania do refleksji. Polecam też "Stardew Valley" - urocza symulacja życia na farmie, w której można rozwijać swoje umiejętności, poznawać mieszkańców miasteczka i odkrywać tajemnice. A jeśli lubicie wyzwania, to koniecznie spróbujcie swoich sił w "Overcooked" - zabawna gra zręcznościowa, w której trzeba współpracować z innymi graczami, aby przygotować posiłki dla wymagających klientów. Mam nadzieję, że moje propozycje przypadną Wam do gustu. A teraz czas na uśmiech i mrugnięcie okiem ;) Do zobaczenia w grze!