days gone długość gry

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Janusz

days gone długość gry

Post autor: Janusz »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Janusz i jestem tu nowy. Chciałem się przywitać i poznać was wszystkich. Jestem wielkim fanem gier, szczególnie tych z gatunku survival horror. Ostatnio zacząłem grać w "Days Gone" i muszę przyznać, że jestem zachwycony! Gra jest niesamowicie wciągająca, a świat postapokaliptyczny, w którym się dzieje, jest bardzo realistycznie przedstawiony. Nie mogę się doczekać, aż odkryję wszystkie tajemnice i przejdę przez wszystkie wyzwania, jakie stawia przed nami ta gra. 💪

Zastanawialiście się może, ile czasu zajmie wam przejście "Days Gone"? Ja osobiście jestem już kilka godzin w grze i muszę przyznać, że jestem zaskoczony jej długością. Nie jest to krótka gra, ale też nie jest przesadnie długa. Myślę, że dla przeciętnego gracza zajmie około 40-50 godzin, ale oczywiście wszystko zależy od tego, jak bardzo będziemy chcieli odkryć wszystkie sekrety i zrobić wszystkie zadania poboczne. Ja na pewno będę starał się przejść grę w 100% i mam nadzieję, że uda mi się to zrobić w przeciągu najbliższych kilku tygodni. 🤞

A wy jak długo graliście w "Days Gone"? Czy uważacie, że jest to długa gra? A może wolicie krótsze tytuły, które można przejść w kilka godzin? Dajcie znać w komentarzach, chętnie poczytam wasze opinie. A teraz wracam do gry, bo czeka na mnie kolejna misja. Do zobaczenia w świecie "Days Gone"! 😉