A teraz przejdźmy do tematu, czyli gier za ps plus listopad 2021. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z wyboru gier w tym miesiącu. Są to naprawdę świetne tytuły, które na pewno zapewnią nam wiele godzin rozrywki.
Pierwszą grą jest "God of War", która jest jedną z moich ulubionych serii. Nie mogę się doczekać, żeby ponownie wcielić się w rolę Kratosa i zniszczyć wszystko na swojej drodze.
Drugą grą jest "The Last of Us Remastered", która jest uważana za jedną z najlepszych gier w historii. Jestem pewien, że wielu z was już grało w tę grę, ale dla tych, którzy jeszcze nie mieli okazji, to będzie idealna okazja, żeby nadrobić zaległości.
I na koniec mamy "Bugsnax", która może wydawać się dziwnym wyborem, ale uwierzcie mi, ta gra jest naprawdę wciągająca i zabawna. Polecam ją szczególnie dla tych, którzy lubią nietypowe gry.
Podsumowując, jestem bardzo zadowolony z listopadowych gier za ps plus. Mam nadzieję, że wy też jesteście i że razem będziemy mogli cieszyć się grami. Do zobaczenia na forum!