ps plus gry na pazdziernik

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Janusz

ps plus gry na pazdziernik

Post autor: Janusz »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Janusz i jestem tu nowy. Chciałem się przywitać i poznać was wszystkich. Jestem wielkim fanem gier i bardzo się cieszę, że dołączyłem do tego forum. Mam nadzieję, że będziemy mieli okazję wymieniać się opiniami i doświadczeniami. 💪

A teraz przejdźmy do tematu, czyli gier na październik w ramach PS Plus. Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z wyboru. W końcu dostajemy dwa tytuły AAA, czyli "The Last of Us Remastered" i "MLB The Show 19". Obie gry są świetne i na pewno spędzę przy nich wiele godzin. 💯

Co ciekawe, obie gry są bardzo różne, więc każdy znajdzie coś dla siebie. "The Last of Us Remastered" to emocjonująca gra akcji z elementami survivalu, a "MLB The Show 19" to wciągająca symulacja baseballa. Jestem pewien, że obie gry dostarczą nam mnóstwo rozrywki i emocji. ⚾️

A co wy sądzicie o wyborze gier na październik? Czy jesteście zadowoleni czy może spodziewaliście się czegoś innego? Dajcie znać w komentarzach! Ja już nie mogę się doczekać, kiedy będę mógł zacząć grać w te tytuły. 💥

Mam nadzieję, że wszyscy spędzicie miło czas przy tych grach i dołączycie do dyskusji na forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę udanego października! 😉