2017 rok był dla mnie wyjątkowy pod względem gier. Wiele nowych tytułów pojawiło się na rynku, a ja miałam okazję przetestować wiele z nich. Muszę przyznać, że niektóre z nich zaskoczyły mnie pozytywnie, a inne niestety nie spełniły moich oczekiwań. Ale to właśnie w tym tkwi urok gier multiplayer - zawsze jest coś nowego do odkrycia i wypróbowania.
Jedną z moich ulubionych gier z 2017 roku jest "Overwatch". Gra ta połączyła w sobie elementy strzelanki i MOBA, tworząc unikalne i wciągające doświadczenie. Nie mogę się doczekać, co przyniesie nam kolejny rok w świecie "Overwatch".
Kolejną grą, która mnie zachwyciła, jest "PlayerUnknown's Battlegrounds". Ta gra battle royale stała się prawdziwym fenomenem i nie ma się czemu dziwić. Wciągająca rozgrywka, napięcie i adrenalina to tylko niektóre z jej zalet. Polecam ją każdemu, kto lubi wyzwania i nie boi się rywalizacji.
Oczywiście, nie mogę zapomnieć o "Fortnite". Ta gra zyskała ogromną popularność wśród graczy na całym świecie i nie ma się czemu dziwić. Świetna grafika, ciekawe tryby rozgrywki i możliwość wspólnego grania z przyjaciółmi sprawiają, że "Fortnite" jest jedną z najlepszych gier multiplayer w 2017 roku.
A Wy, jakie gry multiplayer z 2017 roku poleciłbyście? Czekam na Wasze opinie i rekomendacje!