gry ulepszone na ps4 pro

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Janusz

gry ulepszone na ps4 pro

Post autor: Janusz »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Janusz i jestem tu nowy. Jestem wielkim fanem gier na konsolę PlayStation i właśnie zakupiłem sobie najnowszego PS4 Pro. Jestem zachwycony możliwościami tej konsoli i chciałbym się podzielić z Wami moimi wrażeniami na temat gier ulepszonych na PS4 Pro.

Muszę przyznać, że różnica w jakości grafiki i płynności działania jest ogromna. Gry, które wcześniej wydawały mi się piękne, teraz wyglądają jeszcze lepiej. Jestem szczególnie zadowolony z ulepszonej wersji gry "God of War", która wygląda teraz jak prawdziwe dzieło sztuki.

Nie mogę się doczekać, aby przetestować również inne gry, takie jak "Horizon Zero Dawn" czy "Spider-Man". Jestem pewien, że będą wyglądać niesamowicie na PS4 Pro.

A Wy, drodzy forumowicze, jakie są Wasze ulubione gry ulepszone na PS4 Pro? Podzielcie się swoimi wrażeniami w komentarzach! 💪 Ja tymczasem wracam do grania, bo mam jeszcze wiele tytułów do przetestowania. Do zobaczenia na forum! 😉