Cześć wszystkim!

Mam na imię Janusz i jestem tu nowy. Jestem wielkim fanem gier komputerowych i uwielbiam spędzać czas na graniu.

Jestem przekonany, że wiele z Was podziela moją pasję i dlatego postanowiłem dołączyć do tego forum. Mam nadzieję, że poznam tutaj wielu ciekawych ludzi i będziemy mogli wymieniać się opiniami na temat naszych ulubionych gier.
Chciałbym też podzielić się z Wami moim odkryciem - ostatnio natknąłem się na kilka niesamowitych gier, które wyprodukowały małe, niezależne firmy.

To właśnie one często potrafią zaskoczyć nas oryginalnymi pomysłami i wciągnąć nas w światy pełne przygód i emocji.
Cieszę się, że istnieją takie firmy, które nie boją się rywalizować z gigantami branży i tworzą gry, które są równie dobre, a czasem nawet lepsze.

Dlatego chciałbym zachęcić Was do wsparcia tych małych producentów i spróbowania ich gier. Może odkryjecie swoje nowe ulubione tytuły?
A Wy, drodzy forumowicze, jakie gry od małych firm polecacie? Chętnie poznam Wasze propozycje i opinie na ten temat.

Wierzę, że razem możemy wspierać i promować te niesamowite firmy, które tworzą dla nas wspaniałe gry.
Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam udanego dnia!