Ostatnio odkryłem kilka świetnych darmowych gier zręcznościowych, które chciałbym polecić. Moim ulubionym tytułem jest "Geometry Dash", w którym musimy pokonać różnego rodzaju przeszkody, skacząc i unikając pułapek. Gra jest bardzo wciągająca i wymagająca, ale daje ogromną satysfakcję po przejściu kolejnego poziomu.
Kolejną grą, którą polecam, jest "Super Hexagon". To prosta, ale uzależniająca gra, w której musimy unikać kolorowych kształtów, poruszając się wokół centralnego punktu. Gra jest bardzo szybka i wymaga szybkich refleksów, ale jest świetnym sposobem na odstresowanie się po ciężkim dniu.
Jeśli lubicie wyzwania, to koniecznie musicie spróbować "Duet". W tej grze musimy kontrolować dwa punkty jednocześnie, unikając przeszkód i zbierając punkty. Gra jest bardzo trudna, ale jednocześnie bardzo satysfakcjonująca po każdym przejściu kolejnego poziomu.
To tylko kilka z wielu darmowych gier zręcznościowych, które polecam. Mam nadzieję, że również Wam się spodobają i spędzicie przy nich wiele godzin. A Wy jakie darmowe gry zręcznościowe polecacie? Chętnie poznam nowe tytuły i wyzwania.